Házhozszállítás futárszolgálattal, régi készülék elszállítása

Webáruházunkban, e-mail-en vagy telefonon nálunk megrendelt nagyháztartási készülékét (például: hűtőszekrény, fagyasztószekrény mosógép, stb.) futárszolgálat segítségével juttatjuk el az Ön által kívánt címre. Régi-rossz készülékét a futárszolgálat elszállítja az otthonából az új készülék kiszállításával egy időben. A régi készülék szállítható állapotban kell legyen, továbbá a szerelési munkálatokat a Vevőnek kell elvégeztetni az elszállítást megelőzően (például gáztűzhely elszállításakor annak lekötését).
Nagyháztartási gépek esetében a HDT futárszolgálat a kiszállítás várható napjáról és időpontjáról a Vevővel telefonon előzetesen időpontot egyeztet.

Részletes szállítási áraink illetve a pontos kiszállítási módok a következők:


1): Budapest területén belül

A nagyháztartási gépeket 150 000 Ft vásárlási érték felett díjtalanul házhoz szállítjuk! 
150 000 Ft vásárlási érték alatt a szállítás díja 4900 Ft.

2): Budapest területén kívül

Budapest vonzáskörzetébe (Budapesttől 25 km-re) a szállítás díja 5900 Ft. 
Budapest-Vidék viszonylatba a szállítás díja 5900 Ft, mely a vásárlót terheli. 

A Miele szabadon álló mosógépeket, szárítógépeket és mosogatógépeket, Budapest és annak 20 km-es vonzáskörzetében a díjmentes kiszállítás mellett kollégáink be is üzemelik az Ön számára. A beüzemelés feltétele a szükséges csapok, kiállások, és az áramforrás megléte.  

A feltüntetett szállítási árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!

A küldemény sértetlenségéért a felelősség a küldemény kézbesítésétől kezdve átszáll Vevőre, ezért Vevő kötelessége kézbesítéskor a küldeményt megvizsgálni és amennyiben azon külsérelmi nyomokat talál, választása szerint a) megtagadni az átvételt, b) jegyzőkönyvet felvetetni a sérülésről a kézbesítő futárral, annak egy példányát megtartani. Vevő bármilyen sérülést köteles Eladónak haladéktalanul írásban vagy telefonon jelenteni.
 

termékkategóriák

Megtekintett termékek