Házhozszállítás futárszolgálattal, régi készülék elszállítása

Webáruházunkban, e-mail-en vagy telefonon nálunk megrendelt nagy háztartási készülékét (például: hűtőszekrény, fagyasztószekrény mosógép, stb.) futárszolgálat segítségével juttatjuk el az Ön által kívánt címre. Régi-rossz készülékét a futárszolgálat elszállítja az otthonából az új készülék kiszállításával egy időben. A régi készülék szállítható állapotban kell legyen, továbbá a szerelési munkálatokat a Vevőnek kell elvégeztetni az elszállítást megelőzően (például gáztűzhely elszállításakor annak lekötését).
Nagy háztartási gépek esetében a HDT futárszolgálat a kiszállítás várható napjáról és időpontjáról a Vevővel telefonon előzetesen időpontot egyeztet.

Részletes szállítási áraink illetve a pontos kiszállítási módok a következők:


1): Budapest területén belül

A nagyháztartási gépek szállítási költsége Budapest területén belül 5 990 Ft.

2): Budapest területén kívül

Budapest vonzáskörzetébe (Budapesttől 25 km-re) a szállítás díja 7 990 Ft. 
Budapest-Vidék viszonylatba a szállítás díja 7 990 Ft, mely a vásárlót terheli. 

A Miele szabadon álló mosógépeket, szárítógépeket és mosogatógépeket, Budapest és annak 20 km-es vonzáskörzetében a díjmentes kiszállítás mellett kollégáink be is üzemelik az Ön számára. A beüzemelés feltétele a szükséges csapok, kiállások, és az áramforrás megléte.  

Nagy háztartási gépek átvétele!!

A Vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban, és a kiszállított termék átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A Vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméke(ke)t szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. A szállítóknak a termék(ek) kibontására, minőségének ellenőrzésére lehetőséget kell biztosítaniuk a szállítólevél aláírása előtt. Esetleges kifogását a Vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé. Az áru átvétele után az esetleges szépséghibákért és tartozékhiányért felelősséget nem vállalunk.

A feltüntetett szállítási árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!

 

termékkategóriák