Házhozszállítás és fizetés

Webáruházunkban, e-mail-en vagy telefonon megrendelt termékét futárszolgálat segítségével juttatjuk el az Ön által kívánt címre. A kiszállításokat az MPL (Magyar Posta) és a HDT futárcégek végzik.
Az MPL futárszolgálattal küldött csomagok esetében a Vevőnek kell gondoskodnia arról, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol biztosított a küldemény munkaidőben (munkanapokon 8-17 óra között) történő átvétele. Az átvételre Vevő, illetve a Vevő által megadott szállítási címen tartózkodó egyéb személy jogosult.
Nagyháztartási gépek esetében a HDT futárszolgálat a kiszállítás várható napjáról és időpontjáról a Vevővel telefonon előzetesen időpontot egyeztet.

Részletes szállítási áraink illetve a pontos kiszállítási módok a következők:

Általános csomag

1): 50 000 Ft vásárlási érték felett a szállítás díjtalan az ország egész területén belül!

2): 50 000 Ft vásárlási érték alatt a szállítás díjszabása a következő:

Csomagsúly Másnapi szállítás
0 - 3 kg.1290 Ft
3.1 - 20 kg. 1990 Ft
20.1 - 40 kg.3990 Ft

 
A csomagok szállítását az MPL (Magyar Posta) futárszolgálat végzi.

Nagyháztartási gép

1): Budapest területén belül

A nagyháztartási gépeket 150 000 Ft vásárlási érték felett díjtalanul házhoz szállítjuk! 
150 000 Ft vásárlási érték alatt a szállítás díja 4900 Ft.

2): Budapest területén kívül

Budapest vonzáskörzetébe (Budapesttől 25 km-re) a szállítás díja 5900 Ft.
Budapest-Vidék viszonylatba a szállítás díja 5900 Ft, mely a vásárlót terheli. 

A Miele szabadon álló mosógépeket, szárítógépeket és mosogatógépeket, Budapest és annak 20 km-es vonzáskörzetében a díjmentes kiszállítás mellett kollégáink be is üzemelik az Ön számára. A beüzemelés feltétele a szükséges csapok, kiállások, és az áramforrás megléte.  

A nagyháztartási gépek szállítását a HDT futárszolgálat végzi. 

A feltüntetett szállítási árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!

A küldemény sértetlenségéért a felelősség a küldemény kézbesítésétől kezdve átszáll Vevőre, ezért Vevő kötelessége kézbesítéskor a küldeményt megvizsgálni és amennyiben azon külsérelmi nyomokat talál, választása szerint a) megtagadni az átvételt, b) jegyzőkönyvet felvetetni a sérülésről a kézbesítő futárral, annak egy példányát megtartani. Vevő bármilyen sérülést köteles Eladónak haladéktalanul írásban vagy telefonon jelenteni.
 

A lehetséges szállítási és fizetési módok:

a: „Személyes átvétel üzletünkben”: Megrendelésed személyesen átveheted a budapesti és a százhalombattai szaküzletünk bármelyikében. Ebben az esetben a megnyíló „Átvételi pont” menüben az üzleteinket tudja kiválasztani.
Az üzletek elérhetősége: URL

Fizetési módok: készpénz, előre átutalás, bankkártya

 
Házhoz szállítás futárszolgálattal


b: „MOL PostaPont-on veszem át”: 20 kg-ot meg nem haladó csomag átvételére országosan több mint 50 MOL benzinkúton is lehetősége van. Ebben az esetben a megnyíló „Átvételi pont” menüben kiválaszthatja a benzinkutak bármelyikét (természetesen a kiválasztáskor feltűntetjük a pontos címet és nyitva tartási időpontokat).

Fizetési módok: készpénz, előre átutalás, bankkártya


c: „Postán veszem át (Postán maradó csomag)”: 30 kg-ot meg nem haladó csomag átvételére országosan több mint 3800 Postán is lehetősége van. Ebben az esetben a megnyíló „Megye kiválasztása” menüpontban a megyét, majd a „Posta kiválasztása” menüpontban az Önhöz legközelebb eső postát is ki tudja választani (természetesen a kiválasztáskor feltűntetjük a pontos címet és nyitva tartási időpontokat).

Fizetési módok: készpénz, előre átutalás, bankkártya


d: „Kiszállítást kérek”: A csomag méretétől, rendelési értéktől és a kiszállítás helyétől függően - telefonos egyeztetést követően - az MPL futárszolgálat vagy mi magunk végezzük a kiszállítást.

Fizetési módok: készpénz, előre átutalás, bankkártya

A nagyháztartási gépek szállítását a szállítás helyétől függően a HDT futárszolgálat végzi. 

termékkategóriák