Házhozszállítás és fizetés

Webáruházunkban, e-mail-en vagy telefonon megrendelt termékét futárszolgálat segítségével juttatjuk el az Ön által kívánt címre. A kiszállításokat az MPL (Magyar Posta) és a HDT futárcégek végzik.
Az MPL futárszolgálattal küldött csomagok esetében a Vevőnek kell gondoskodnia arról, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol biztosított a küldemény munkaidőben (munkanapokon 8-17 óra között) történő átvétele. Az átvételre Vevő, illetve a Vevő által megadott szállítási címen tartózkodó egyéb személy jogosult.
Nagy háztartási gépek esetében a HDT futárszolgálat a kiszállítás várható napjáról és időpontjáról a Vevővel telefonon előzetesen időpontot egyeztet.

Részletes szállítási áraink illetve a pontos kiszállítási módok a következők:

Általános csomag

1): 50 000 Ft vásárlási érték felett a szállítás díjtalan az ország egész területén belül!

2): 50 000 Ft vásárlási érték alatt a szállítás díjszabása a következő:

Csomagsúly Másnapi szállítás
0 - 3 kg.1490 Ft
3.1 - 20 kg. 2490 Ft
20.1 - 40 kg.4990 Ft

 
A csomagok szállítását az MPL (Magyar Posta) futárszolgálat végzi.

Nagy háztartási gép

1): Budapest területén belül

A nagyháztartási gépek szállítási költsége Budapest területén belül 5 990 Ft.

2): Budapest területén kívül

Budapest vonzáskörzetébe (Budapesttől 25 km-re) a szállítás díja 7 990 Ft.
Budapest-Vidék viszonylatba a szállítás díja 7 990 Ft, mely a vásárlót terheli. 

A Miele szabadon álló mosógépeket, szárítógépeket és mosogatógépeket, Budapest és annak 20 km-es vonzáskörzetében a díjmentes kiszállítás mellett kollégáink be is üzemelik az Ön számára. A beüzemelés feltétele a szükséges csapok, kiállások, és az áramforrás megléte.  

A nagy háztartási gépek szállítását a HDT futárszolgálat végzi. 

Nagy háztartási gépek átvétele!!

A Vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban, és a kiszállított termék átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A Vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméke(ke)t szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. A szállítóknak a termék(ek) kibontására, minőségének ellenőrzésére lehetőséget kell biztosítaniuk a szállítólevél aláírása előtt. Esetleges kifogását a Vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé. Az áru átvétele után az esetleges szépséghibákért és tartozékhiányért felelősséget nem vállalunk.

A feltüntetett szállítási árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!

 

A lehetséges szállítási és fizetési módok:

a: „Személyes átvétel üzletünkben”: Megrendelésed személyesen átveheted a budapesti és a százhalombattai szaküzletünk bármelyikében. Ebben az esetben a megnyíló „Átvételi pont” menüben az üzleteinket tudja kiválasztani.
Az üzletek elérhetősége: URL

Fizetési módok: készpénz, előre átutalás, bankkártya

 
Házhoz szállítás futárszolgálattal


b: „MOL PostaPont-on veszem át”: 20 kg-ot meg nem haladó csomag átvételére országosan több mint 50 MOL benzinkúton is lehetősége van. Ebben az esetben a megnyíló „Átvételi pont” menüben kiválaszthatja a benzinkutak bármelyikét (természetesen a kiválasztáskor feltűntetjük a pontos címet és nyitva tartási időpontokat).

Fizetési módok: készpénz, előre átutalás, bankkártya


c: „Postán veszem át (Postán maradó csomag)”: 30 kg-ot meg nem haladó csomag átvételére országosan több mint 3800 Postán is lehetősége van. Ebben az esetben a megnyíló „Megye kiválasztása” menüpontban a megyét, majd a „Posta kiválasztása” menüpontban az Önhöz legközelebb eső postát is ki tudja választani (természetesen a kiválasztáskor feltűntetjük a pontos címet és nyitva tartási időpontokat).

Fizetési módok: készpénz, előre átutalás, bankkártya


d: „Kiszállítást kérek”: A csomag méretétől, rendelési értéktől és a kiszállítás helyétől függően - telefonos egyeztetést követően - az MPL futárszolgálat vagy mi magunk végezzük a kiszállítást.

Fizetési módok: készpénz, előre átutalás, bankkártya

A nagyháztartási gépek szállítását a szállítás helyétől függően a HDT futárszolgálat végzi. 

termékkategóriák

Megtekintett termékek